Prodaja in servis opreme za pralnice perila in kemične čistilnice

  Domov Prodajni program Storitve Reference Kontakt  
 
 

Servis opreme

Nudimo vam servis v garancijski in izvengarancijski dobi opreme za pralnice perila PRIMUS za katero smo pooblaščeni zastopnik, prav tako pa vam nudimo servis za stroje ostalih znamk opreme za pralnice (PRIMAT, ELECTROLUX, LAPAUW, LACO, LAVAMAC,  ELECTROLUX, KREBE – TIPPO, in PONY) v izvengarancijski dobi!

Opremo, ki jo kupite vam pripeljemo, vnesemo v prostor, priključimo, izvršimo preizkusni pogon ter usposobimo osebje pralnice za delo z novimi stroji. Na vašo željo naredimo manjše posege na vodovodni instalaciji in elektro instalaciji (posegi potrebni za priključitev opreme). Poleg tega vam izdelamo manjše sisteme za odvod zraka iz sušilnih in likalnih strojev. Staro opremo na željo stranke odpeljemo. Na vašo željo vam določene stroje lahko obnovimo ali predelamo na drugo vrsto programatorja.

Servisne ekipe so vam na voljo za preventivno in redno vzdrževanje za čim daljšo življenjsko dobo strojev, odzivni čas je 24 ur na območju republike Slovenije.

Rezervni deli

Prodajo rezervnih delov vršimo za opremo za katero smo zastopnik, kot tudi za opremo ostalih proizvajalcev opreme za pralnice. Nudimo vam originalne rezervne dele oziroma enako kakovostne domače in uvožene komponente .

Razen rezervnih delov za navedeno opremo pa prodajamo tudi rezervne dele za dvižno opremo (viličarji) različnih tipov in proizvajalcev.

Naročene dele vam pošljemo po pošti ali pa jih dostavimo na vaš naslov in jih po vaših željah tudi montiramo. V kolikor želite kakšno ponudbo ali vas zanima karkoli v zvezi z dobavo rezervnih delov nam pišite!

Poleg zgoraj navedenega vam nudimo popolno ponudbo prevlek (moltonov, filcov, zaščitnih prevlek) za likalnike različnih proizvajalcev, likalnih trakov za likalnike različnih proizvajalcev, trakov za zlagalne sisteme, komplete ležajev s tesnili, voskov za podmazovanje koritnih likalnikov .... ! Ravno tako vam na vašo željo dobavimo najrazličnejši potrošni material in rezervne dele za opremo, ki se nahaja v kemičnih čistilnicah.

Idejni projekti

Ponujamo vam izdelavo idejnih projektov pralnic, kemičnih čistilnic ter izdelavo mikrolokacij za objekte .

Prav tako vam ponujamo informacije o proizvajalcih parnih kotlov in prodajalcih ostale opreme vezane za izgradnjo novih pralnic in kemičnih čistilnic!

 

NOVI SERVISINVEST d.o.o., Predilniška ulica 3, 2000 Maribor tel. +386(2)6245100, e-pošta: servis@servisinvest.si